Kiadványtervezés

Keresse szakértő munkatársainkat, akik segítenek kialakítani  a cégéhez, tevékenységéhez illő, célcsoportjához és céljaihoz igazodó megjelenést és egységes arculatot!
A meggyőző látvány, a magával ragadó megjelenés rendkívül fontos üzleti partnerekkel való találkozáskor. Higgye el, az üzleti döntések esetében is meghatározó az első benyomás.
 

Kreatív koncepció

Irányvonal, amiből levezethető a cégmegjelenés bármely eleme. Segíti az egységes kommunikációt, ugyanakkor kiemeli az adott céget vagy terméket a többi közül.
 

Logótervezés

Egy logó sokat elárul magáról a cégről, képes megnyerni a leendő ügyfél bizalmát, ezért fontos, hogy megfeleljen az alapvető elvárásoknak, azaz EGYSZERŰ, IDŐTÁLLÓ, MEGJEGYEZHETŐ legyen. 
A logókészítés első lépése, hogy eldöntsük, hogy milyen logót szeretnénk. Amit érdemes tudni mielőtt logót terveztet!
 

Arculat (cégarculat / termékarculat)

A cégidentitás, a cég által fontosnak tartott elvek következetes megjelenítése az ügyfelek és versenytársak felé. Fontos kiegészítője a termékarculat kialakítása - a termék és a cég közötti vizuális kapcsolat megteremtése, egyszersmind a termék megkülönböztetése.

 • céges logó, névjegy, céges levélpapír, stb. tervezés
 • arculati kézikönyv készítés
 • CI és CD fejlesztés, céges imázs tervezés
 • stílus és tipográfiai tervezés, egyedi arculati elemek tervezése
   

Kiadványok

A vállalati üzenetet közvetítő vagy egyéb kommunikáció céljára használt nyomtatott kiadványok - szóróanyag, brosúra, katalógus, folder, újság, stb.

 • brosúrák, hirdetések, prospektusok, tervezése és nyomdai kivitelezése
 • multimédiás CD lemez készítés, CD borító és csomagolás tervezése és kivitelezése
   

Reklámok

Változatos megjelenési formájú, felhasználási helyű és célú reklámhordozók - eladáshelyi reklám (stand, pult, display), bel- és kültéri reklámok (táblák, pilonok, molinó, óriásplakát), portálok és járműdekoráció.

 • reklámeszközök, promóciós anyagok tervezése, teljes körű kivitelezése 

 

Tervezési díjak

A kiadványtervezés kreatív munka, ezért az egyes munkákra vonatkozóan az árakat munkaórában tudjuk megadni. Pontosabb ajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, illetve az Ajánlatkérő űrlapon részletezze elképzeléseit és hamarosan küldjük ajánlatunkat.