DDS WEBSHOP kiegészítő modulok

Igény szerint külön rendelhetők az alap webshophoz további funkciók/modulok. Webáruházunkat ügyfeleink igényei szerint úgy építettük fel, hogy az alap webshophoz ne kelljen csomagokat vásárolni sok haszontalan funkcióval, hanem valóban csak a szükséges funkciókat rendelhessék meg és tudják hatékonyan használni.

Az egyes modulok önállóan vagy csoportosan is megrendelhetőek. Néhány modul megrendelésének előfeltétele esetleg más funkció megléte.
 

Tulajdonságok kezelése

A termékekhez tetszőleges tulajdonságok rendelhetőek, melyek egységes rendszerben kezelhetők. Így lehetőséget adva a termékek összehasonlítására, tulajdonság alapján történő keresésére, hasonlóságok kezelésére.

Díj: 1 500 Ft /hó

Termékváltozatok

A modul segítségével a termékek tovább bonthatóak, a felhasználóknak könnyebb tájékozódást, az adminisztrátornak pedig gyorsabb és hatékonyabb adatfelvitelt nyújt. Olyan felhasználóknak ajánljuk, akik adott jellegű termékből többféle választékot tartanak. Ennek a modulnak a segítségével egy termék több termékváltozatra bontható a termék tulajdonságai alapján, így könnyűvé és egyszerűvé válik egy méret vagy színválaszték kezelése. Nem kell felvinnie a különböző termékváltozatokra egyaránt érvényes adatokat (mint pl. leírás, kép, csatolt dokumentumok), elég csak a különbségeket rögzítenie. A termékek felvitelét csoportosan is megteheti, így akár több tíz elemből álló termékváltozat listát is létrehozhat néhány kattintással.

Díj: 1 500 Ft /hó

Több pénznem kezelése (HUF, EUR, stb.)

Ennek a modulnak a segítségével Önnek lehetősége nyílik arra, hogy különböző pénznemeket vigyen fel. Ezeket a valutákat mind a termék árának megadásához, mind a megrendelés kezeléséhez használhatja. A rendszer a valuták között Ön által megadható váltószámmal számolja át az árakat, így Önnek csak a váltószámokat kell naprakészen tartania.
A valutákat kezelő rendszer el van látva kerekítéseket és lokalizációs problémákat kezelő megoldásokkal, így kevés adminisztrációval kötheti egy terméke árát egy valuta árfolyamához, vagy teheti lehetővé a termékek árának különböző pénznemekben történő megjelenését a kosárba helyezéstől a rendelésig.

Díj: 1 500 Ft /hó

Konfigurálható árrendszer

A konfigurálható árrendszer tökéletes megoldás, ha az Ön cégének sok paraméterből álló összetett árképzése van. Ez a modul lehetőséget ad arra, hogy egy termékhez bármennyi árat hozzárendeljen, majd különböző szabályok alapján ezen árakból képezze az oldal látogatója számára megjelenő árat. A modul segítségével a felhasználókhoz egyedi százalékos kedvezményt állíthat be, mennyiségi kedvezményeket kezelhet, rendelés értékétől vagy a felhasználó által adott időintervallumban leadott összes rendelés értéktől függő kedvezményt kezelhet. A modul használatával akár egy felhasználónak egy termékre is adhat egyedi árat, illetve adott árakat időzítheti is megadott dátumra, így akár előre felviheti az akciós árait, vagy a már ismert de csak később érvénybe lépő árváltozásokat is.

Díj: 4 000 Ft /hó

Adat feltöltés CSV formátumból

Nagy számú, vagy külső rendszerből érkező adatok feltöltésére szolágló funkció. Ennek segítségével lehetősége van a termék adatainak vagy az adatok egy részének CSV formátumú állományból való feltöltésére. Ezt a lehetőséget használhatja akár a termékek adatainak egyszeri feltöltésére, vagy csak adott mező (pl. ár) frissítésére.

Díj: 1500 Ft /hó

Több nyelvű megjelenítés

Webáruházunk ezen moduljával Önnek lehetősége nyílik több megjelenési nyelvet is kezelni. Az árak nyelvenként értendőek

Díj: 2000 Ft /hó

Hírek menedzselése

Korlátlan számú új hír, információ jeleníthető meg. Főoldalon megjelenik a hír címe és bevezetője, a címre kattintva a hír részletesen olvasható, amelyhez kép, link, dokumentum is csatolható. A hírekhez tartozik egy archívum megjelenés, ahol az oldal látogatója dátum szerint kiválaszthatja, hogy melyik hónap híreit szeretné megtekinteni. Ezt a modult csak akkor javasoljuk, ha Önnek várhatóan lesz elegendő ideje és kapacitása a hírek frissítésére.

Díj: 1500 Ft /hó

Raktárkészlet

Ezen modul segítségével webáruháza készlet információkat is tárol, mely lehetőséget ad arra, hogy az Ön beállításától függően oldala látogatói csak a készlettel rendelkező termékeket láthassák, vagy csak azokból rendelhessenek a készlet erejéig.

Díj: 1 500 Ft /hó

Saját banner megjelenítés

Saját reklámokat jeleníthet meg shopjában. A rendszerbe .jpg, .gif és .flv formátumú hirdetések tölthetőek fel, amelyek tetszőleges linkre mutathatnak.

Díj: 1500 Ft /hó

InCash modul

InCash számlázó rendszerrel való kapcsolattartást elősegítő modul. Segítségével betöltheti számlázója termékinformációit a webáruházába és azt naprakészen tarthatja a gépén futó szinkronizáló program segítségével. A webáruházba érkező termék rendelések adatait számlázó rendszerébe exportálhatja.

Díj: 3 000 Ft /hó

Hírlevél küldés

A különböző felhasználói csoportokat külön szólíthatja meg csoportosan küldött e-mail üzenetben. A levél stílusát tetszés szerint formázhatja. Az oldalán elhelyezzük a hírlevél kezeléshez szükséges elemeket. (feliratkozás, leiratkozás)

Díj: 1 500 Ft /hó

Online bankkártyás fizetés

A partner bank szolgáltatásával az interneten keresztül bankkártyával történő fizetési modul. Letesztelt, biztonságos online fizetést tesz lehetővé.

Díj: 4 000 Ft /hó

Licit

Segítségével online árverést rendezhet az oldalán. Alkalmas lehet figyelem felkeltésre, vagy akár régóta beragadt árukészlet jó áron történő eladására

Díj: 2000 Ft /hó

Kuponrendszer

Ideális a hatékony vásárlásösztönző marketingeszköz. A kupon rendszer lehetőséget ad, hogy a webáruház felhasználóit egy kód megadása esetén valamilyen előnyhöz juttassuk.

Díj: 1 500 Ft /hó